Акція: Замовте будь-яку послугу на платформі Telecomsvit - отримайте кешбек 5% від абонентської плати. Деталі

“Агромат” покращує свої сервіси за допомогою надійного інтернету, технологій AI та AR

05.06.2024

|

schedule

2 хвилини

Сучасні технології, такі як штучний інтелект та доповнена реальність, продовжують змінювати ринок ритейлу в Україні. Один із прикладів успішної адаптації до нових умов демонструє національна мережа магазинів “Агромат”, впроваджуючи інноваційні сервіси, що дозволяють клієнтам обирати їх продукцію дистанційно.

“Агромат” покращує свої сервіси за допомогою надійного інтернету, технологій AI та AR

“Агромат” надає своїм клієнтам додаток на базі AI та AR, який дозволяє віртуально “приміряти” плитку у власній ванній кімнаті, що спрощує процес вибору товарів і підвищує рівень обслуговування клієнтів. У додатку користувачі також можуть скористатися відеоконсультаціями зі спеціалістами або ознайомитися з готовими інтер’єрними рішеннями.

Компанія має розгалужену мережу магазинів, складів, точок видачі товарів, робота яких критично залежить від IT-рішень та телеком-сервісів.

Усі ці складові вимагають надійної інфраструктури, яка б забезпечувала їх безперебійну роботу, гарантуючи швидкий та стабільний доступ для клієнтів та співробітників компанії у будь-який час доби.

Для цього “Агромат” використовує хмарні технології для гнучкого масштабування та надійні канали передачі даних. Телеком-інфраструктура забезпечується оператором GigaTrans та включає доступ до швидкісного інтернету, канали передачі даних та орендовані “темні” волокна. Додатково використовується резервування електроживлення. Всі ці заходи спрямовані мінімізувати можливі фінансові збитки від простою магазинів та сайту.

Впровадження інноваційних технологій та вибір надійних постачальників телекомунікаційних послуг, дозволяє компаніям ефективно працювати на користь своїм клієнтам, і забезпечувати якісний сервіс та безперебійну роботу навіть при викликах сьогодення.

Якщо у вас є цікава новина про телекомунікації для бізнесу напишіть нам через сторінку

Контакти

Інші новини

Читати всі

Як провайдери працюють в умовах великого попиту на підключення оптикою

Як провайдери працюють в умовах великого попиту на підключення оптикою

23.07.2024

|

schedule

7 хвилин

Всі телеком-оператори на одній платформі

Економте свій час і ресурси - швидко і безкоштовно замовляйте послуги на Telecomsvit

Замовити
want-to-try
want-to-try
telecomsvit

Об'єднуємо телеком-операторів та замовників

Зроблено в Україні

info@telecomsvit.com

+38 063 163 10 10

(10:00 - 18:00 Пн-Пт)

facebooklinkedin

© 2024 Телекомсвіт