Політика конфіденційності

1. Загальні положення

1.1 Ця Політика конфіденційності (надалі – “Політика”) розроблена ФОП Омельченко Сергій Євгенович (надалі – “Адміністрація Платформи”) у відповідності до діючого законодавства України, в тому числі, але не виключно, Закону України “Про захист персональних даних” від 01 червня 2010 року No 2297-VI з урахуванням принципів та правил Регламента General Data Protection Regulation (GDPR) Європейського Союзу щодо Користувачів Веб-сайту Платформи telecomsvit.com і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних (надалі – “Дані”) за допомогою Веб-сайту Платформи telecomsvit.com та/або пов’язаних з ними послуг та інструментів.

1.2 Під Даними розуміється будь-яка інформація, що прямо чи опосередковано відноситься до конкретного Користувача. Це може бути: ім’я, прізвище, по-батькові (у разі наявності), інформація про рід діяльності, адреса електронної пошти, номер телефону, регіон проживання, адреса місця проживання/перебування, інформація про дії Користувача на веб-сайті платформи, ір-адреса, дані про пристрої (комп’ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), що використовуються Користувачем, повідомлення (інформація, яка міститься в переписці між Користувачами, а також в переписці з Адміністрацією Платформи), інша інформація, за допомогою якої здійснюється комунікація, яка за бажанням Користувача надається ним в реєстраційні формі та/або при заповненні власного Профілю на веб-сайті Платформи, при проходженні опитування (шляхом заповнення анкети або в інший спосіб), написанні повідомлення чи відгуку, або інформація отримана при усній комунікації Користувача і Адміністрації Платформи.

1.3 Під обробкою Даних розуміється будь-які дії з Даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання Даних Адміністрацією Платформи.

1.4 Розпорядником Даних є Адміністрація Платформи.

1.5 Користувач, здійснивши реєстрацію на Веб-сайті Платформи, вносячи при цьому свої персональні Дані та/або надаючи ці Дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту telecomsvit.com та/або використовуючи будь-яку частину сайту та/або, шляхом надання згоди – активував (натиснув) кнопку “Відправити” через форми сайту, висловлює свою згоду з положенням цієї Політики та надає Адміністрації Платформи а також третім особам, які надають послуги ФОП Омельченко Сергій Євгенович, зокрема, але не виключно, здійснюючи обробку власних персональних даних.

1.6 Користувачі можуть надавати Дані самостійно шляхом розміщення таких даних на Платформі або повідомляючи через канали телефонного зв’язку та/або на електронну та/або поштову адресу Адміністрації Платформи, шляхом заповнення опитувальників (заповнення анкети або в інший спосіб), або Дані можуть надаватися із інших джерел (у відповідності з п. 3 цієї Політики) наприклад, з відгуків Користувачів (оцінка, коментарі, підтвердження інформації) або інша інформація від третіх осіб надана в ході направлення претензій, скарг та/або при розгляді спорів, та/або інформація із загальновідомих джерел в мережі Інтернет.

1.7 Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які функції на Сайті Платформи. Розуміючи особливий обов’язок захищати персональні дані дітей, рекомендуємо батькам чи опікунам проінструктувати своїх дітей ніколи не розкривати свої реальні імена, адреси та номер телефону в Інтернеті.

1.8 Користувач не має право використовувати сайт Платформи telecomsvit.com, якщо він не погоджується з умовами цієї Політики.

2. Які Дані можуть збиратися

2.1 Платформа може збирати наступні Дані:

  • ім’я, прізвище, по батькові (у разі наявності), дані уповноваженої особи компанії, найменування компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса місцезнаходження компанії, інші контакті дані за бажанням Користувача (наприклад, місце та/або адреса роботи);
  • інформація про обліковий запис Користувача (зокрема логін, номер телефону), адреса електронної пошти, логін та пароль, дані процесингу облікового запису, інші Дані, необхідні для здійснення обслуговування Користувачів Платформи, комунікації з Користувачами в тому числі, в процесі звернення Користувача до служби підтримки Платформи;
  • інформація, яка необхідна для здійснення комунікації між Користувачами Платформи;
  • дані про пристрої, що використовуються Користувачами, інформація про веб-сайти Користувачів та/або їх мобільні Дані (у випадку, якщо Користувач використовує мобільні додатки) такі як: ір-адреса; дата та час коли Користувач користується Платформа, інформація про програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, що використовувався Користувачем, інформація про операційну систему мобільного пристрою, інформація про роботу пристроїв Користувача, індивідуальні ідентифікатори пристроїв, які використовують Користувачі;
  • дані, отримані в результаті проведення веб-сайтом Платформи різних опитувань, з метою покращення надання послуг Користувачам; інформація, отримана веб-сайтом Платформи в результаті здійснення маркетингової діяльності.

2.2 Платформа також може обробляти Дані за допомогою наступних технологій:

  • файли Cookies (кукі- невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп’ютер Користувача при переході на веб-сторінку та/або при перегляді рекламного модуля на веб-сторінці і зберігаються на комп’ютері Користувача та/або в його мобільному пристрої);
  • інформація яка збирається Google Analytics - географічна локація користувача, час відвідування сайту, сторінки, які були відвідані, взаємодія з елементами сторінок сайту тощо.

3. Використання, обмін та цілі обробки Даних

3.1 Веб-сайт Платформи використовує та здійснює обробку Даних, в наступних цілях:

  • здійснення покладених на Платформу функцій, повноважень та обов’язків у відповідності до діючого законодавства України, а також забезпечення реалізації цивільно-правових, господарських та податкових відносин;
  • для ідентифікації клієнта як Користувача Порталу, для зв’язку з Користувачем в тому числі для надання послуг, відправки розсилок поштою, електронною поштою, за номером телефону, в тому числі з метою відправки комерційних пропозицій, з метою покращення якості надання послуг, формування рейтингів, здійснення пошуку по ключовим словам, управління трафіком на Платформі, аналізу і прогнозування інтересів Користувачів; проведення науково-дослідної та аналітичної активності, а також забезпечення дотримання умов Користувачами Угоди Користувача, Правил розміщення інформації на Платформі;
  • з метою забезпечення та надання Веб-сайтом Платформи обміну інформацією.

3.2 Адміністрація Платформи не здійснює обробку даних, які стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських організаціях. Інформація, яка характеризує фізіологічні особливості Користувачів, на основі яких можна встановити їх особистість не обробляються також.

3.3 Строки обробки та зберігання Даних визначаються виходячи із цілей обробки Даних, а також виходячи із умов, вказаних в договорах, укладених з Користувачами у відповідності до вимог діючого законодавства України.

4. Умови надання доступу до Даних

4.1 Розкриття Даних здійснюється при реєстрації/авторизації Користувача в Особистому Кабінеті на Веб-сайті Платформи.

4.2 В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Платформи та підвищення іміджу Платформи, Адміністрація Платформи може розкривати статистику роботи Користувачів, не розкриваючи при цьому персональні дані та інформацію, яка являється комерційною таємницею.

4.3 Адміністрація платформи здійснює обробку Даних на законній та справедливій основі: Дані не розкриваються третім особам і не розповсюджуються без згоди Користувача, за виключенням випадків передбачених діючим законодавством України і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту і прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами органів державної влади, які мають право витребувати та отримувати такі Дані;
  • у випадку, якщо Адміністрація Платформи має обґрунтовані підозри щодо порушення Користувачем умов цієї Політики та/або інших договорів та угод укладених між Адміністрацією Платформи та Користувачем, а також положень Угоди Користувача, Правил розміщення інформації на Платформі.

5. Як змінити/видалити Дані або відкликати згоду

5.1 Користувачі в будь-який момент можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки повідомлень, або відкликати згоду на обробку Даних шляхом направлення повідомлення на електронну адресу info@telecomsvit.com.

5.2 Після отримання такого повідомлення обробка Даних Користувача буде припинена, а його Дані будуть видалені, крім випадків, якщо така обробка може бути необхідна у відповідності з діючим законодавством України.

5.3 Адміністрація Платформи здійснює обробку та зберігання Даних для реалізації цілей, вказаних в цій Політиці протягом всього необхідного періоду для цього, але не більше 5 (п’яти) років з дати останньої взаємодії Користувача з Порталом.

6. Захист Даних

6.1 Адміністрація Платформи, при обробці Даних застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для захисту Даних від неправомірного та/або несанкціонованого доступу до таких Даних, в тому числі від змін, видалення, надання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій.

6.2 Адміністрація Платформи на постійній основі здійснює контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки.

7. Додаткові умови

7.1 Адміністрація Платформи залишає за собою право змінити умови даної Політики в будь-який момент. У випадку, якщо Користувач не погоджується із змінами, він зобов’язується негайно припинити будь-яке користування Порталом.

7.2 Адміністрація Платформи не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики.

7.3 У разі, якщо положення цієї Політики, пункти або їх частини, будуть визнані такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, цей факт ніяким чином не буде впливати на інші положення цієї Політики, вони залишаються повністю чинні і продовжують діяти в повній мірі і являються дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дії Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Всі телеком-оператори на одній платформі

Економте свій час і ресурси - швидко і безкоштовно замовляйте послуги на Telecomsvit

Замовити
want-to-try
want-to-try
telecomsvit

Об'єднуємо телеком-операторів та замовників

Зроблено в Україні

info@telecomsvit.com

+38 063 163 10 10

(10:00 - 18:00 Пн-Пт)

facebooklinkedin

© 2024 Телекомсвіт