Акція: Замовте будь-яку послугу на платформі Telecomsvit - отримайте кешбек 5% від абонентської плати. Деталі

Провайдер Everest модернізував свою мережу до гігабітної разом з Juniper Networks

06.06.2024

|

schedule

2 хвилини

Проєкт модернізації мережі Everest здобув високу оцінку від міжнародного виробника мережевого обладнання Juniper Networks і увійшов до числа найуспішніших проектів в портфоліо світового постачальника.

Провайдер Everest модернізував свою мережу до гігабітної разом з Juniper Networks

Інтернет-провайдер Everest, один із відомих регіональних гравців на ринку Інтернет-послуг в Україні, здобув увагу на міжнародному рівні завдяки своїм інноваціям та відданості абонентам під час війни. Американська компанія Juniper Networks міжнародний постачальник мережевих технологій, написала про досягнення Everest на своєму офіційному сайті, демонструючі технологічні досягнення та соціальне значення проєкту в умовах війни з росією.

Еверест обслуговує 70% користувачів Інтернету в Вінниці та Хмельницькому, забезпечуючи надійне підключення до мережі для квартир, будинків та бізнесів. Провайдер здійснив значне оновлення своєї мережі, замінивши 98% обладнання для забезпечення гігабітного Інтернету. Використовуючи передові рішення від Juniper, такі як комутатори QFX5120 та маршрутизатори MX204, мережа Еверест досягла пропускної здатності в 100 Гбіт/с на мережах рівня ядра та агрегації, а пропускна здатність мережі доступу сягнула 10 Гбіт/с. Крім значного збільшення пропускної здатності, нове обладнання має знижене енергоспоживання. Використання резервних генераторів додатково гарантує високу продуктивність, доступність та надійність послуг.

Для керування мережею використовується програмне забезпечення Juniper Apstra, яке дозволяє спростити управління інфраструктурою через функції автоматизації, планування та візуалізації мереж.

Цей проєкт служить стимулом для телеком-ринку України продовжувати розбудову мереж і працювати на покращення послуг для абонентів, незважаючи на складні умови війни.

Якщо у вас є цікава новина про телекомунікації для бізнесу напишіть нам через сторінку

Контакти

Інші новини

Читати всі

Як провайдери працюють в умовах великого попиту на підключення оптикою

Як провайдери працюють в умовах великого попиту на підключення оптикою

23.07.2024

|

schedule

7 хвилин

Всі телеком-оператори на одній платформі

Економте свій час і ресурси - швидко і безкоштовно замовляйте послуги на Telecomsvit

Замовити
want-to-try
want-to-try
telecomsvit

Об'єднуємо телеком-операторів та замовників

Зроблено в Україні

info@telecomsvit.com

+38 063 163 10 10

(10:00 - 18:00 Пн-Пт)

facebooklinkedin

© 2024 Телекомсвіт